Off-the-shoulder-items die je nu meteen wil inslaan

Door Suzanne Woesthuis | Trends | 09-08-18
Off shoulder tops kopen dames

Off-shoulder kleding is hot dit seizoen en er is geen reden waarom jij niet mee zou doen. Off-shoulder jurken en off-shoulder tops kun je in verschillende stijlen terugvinden, dus iedereen kan deze zomer de schouders bloot laten. Zo vind je in de collecties minimalistische off-the-shoulderitems zoals de blouse die je hierboven zie. Maar off-the shoulder kledij kan ook lekker boho zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boho off-the-shoulderjurken of -tops aan loszittende fladderende stof in felle kleuren. Deze items ademen helemaal zomer en blijheid uit en zo hebben we het graag. 

Off-the-shoulder-items die je nu meteen wil inslaan

De off-shoulderjurk combineren

De off-shoulder look is perfect in de vorm van een jurk. Boho-achtige off-shoulderjurken zijn enorm populair, zeker bij korte jurken. Een roze off-shoulderjurkje ziet er fantastisch uit in combinatie met kleurrijke sandaaltjes en juwelen, maar kan ook stoer gedragen worden met enkellaarsjes en een leren jasje. Witte off-shoulder jurkjes doen het ook goed dit seizoen. Zeker wanneer het om kanten korte zomerjurkjes gaat. Een wit mini-jurkje met blote schouders kun je combineren met bruine gladiatorsandalen en een grote flaphoed. Hou jij wel van kleurrijk? Ga dan voor een rode off-shoulderjurk. Deze jurk kun je met een elegante tas, een zonnebril en sleehak combineren. Is lang meer je ding? Dat kun je voor een lange off-shoulderjurk gaan. Ook die zijn super leuk. Combineer een lange off-shouderjurk ook met een hoed en boho-juwelen op vakantie. Op kantoor stijl je 'em dan weer met hoge hakken en een leren riem. 

De off-shoulder top combineren

Off-shouldertops vind je in allerlei modellen, kleuren en prints terug. Zo heb je casual off-shouldertops met streepjes of in een basic kleur zoals zwart of wit. Een strepen off-shouldertop staat super in combinatie met een denim short, terwijl een aanpassende zwarte top een mooi team vormt met een maxi rok. Vind je een loszittende off-shouldertop mooier? Dan kun die combineren met een high waisted jeans en sneakers gaan. Heel erg mooi. Dit jaar zien we ook veel statement off-shouldertops. Zo gaat off-shoulder vaak hand in hand met enorme rushes of felle prints. Kies je voor zo een top? Hou dan de rest van je outfit simpel met een simpele jeans, neutrale kokerrok of spijkerrok. 

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG