Preview: de herfsttrends voor heren 2017

Door Nike Van den Buys | Trends | 01-08-17
Preview: de herfsttrends voor heren 2017

De zomer is eigenlijk nog in volle gang, maar de laatste weken lijkt het al herfst te zijn. De wind en buien zorgen ervoor dat het zomers gevoel ver af is. Ik heb alvast enkele enkellaarsjes uit de nieuwe collectie gekocht en deed alvast research naar de herfsttrends van 2017. Ook naar de heren modetrends voor de herfst van 2017. De modeweken voor herenmode zitten er nog maar net op. Op de runway zagen we heel wat mooie dingen voorbij komen. De volgende trends horen in de herfst van 2017 bij heren in de kast. 

Modetrends heren herfst 2017

De herfst van 2017 is dit jaar voor heren het seizoen van de durf. Zo zien we bijvoorbeeld veel gevoerde items, gigantische slogans en oversized silhouetten. Daarnaast is het pak helemaal terug van weggeweest. Suit up heren en durf te experimenteren, want in de herfst 2017 mag je helemaal losgaan. 

Modetrend herfst 2017 heren: suit up 

Aankomend seizoen heisen heren zich weer massaal in het pak. Maar ook hier wordt volop geëxperimenteerd met patronen en pasvormen. Zo zien we bijvoorbeeld losse pakken, avontuurlijke kleuren en gedurfde prints. De trend is daarbij om het pak te combineren met een t-shirt met lange mouwen en sneakers. 

Preview: de herfsttrends voor heren 2017

Modetrend herfst 2017 heren: statements 

Logo's en quotes zijn al een tijdje populair op t-shirts en truien, maar aankomende herfst gaan we ze nog meer zien. Combineer jouw statement piece met een slim jeans en robuust horloge. Casual en tegelijk stoer. 

Modetrend herfst 2017 heren: wijde pantalons 

Oversized silhouetten worden ook langzaam voor heren een dingetje. Zo zijn wijde pantalons talrijk aanwezig in de herfst-winter collecties van  2017. De trend is om een wijde pantalon te combineren met meer aansluitende items. Denk bijvoorbeeld aan een turtle neck of een getailleerd overhemd. 

Modetrend herfst 2017 heren: heimwee naar de jaren '90

De jaren '90 hebben een enorme invloed op herenmode de laatste tijd. Merken als Tommy Hilfiger, Levi's, Champion, Fila en Puma boomen enorm. Ga voor een trui van deze merken of combineer een logo tee met een spijker overhemd

Welke trend is jouw favoriet? Laat het ons weten.

Liefs NikeNike Van den Buys
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG