Schoenentrends herfst 2017

Door Nina van Boxtel | Trends | 09-08-17
Schoenentrends herfst 2017

Nederland is Nederland niet als het niet héél hard zou plenzen in de maand dat het eigenlijk hoogzomer zou moeten zijn. Terwijl het pas begin augustus is zit ik al met mijn hoofd bij de herfst. Het perfecte moment om de schoenentrends voor de herfst eens onder de loep te nemen dus.  

De trends voor de herfst vertalen zich voornamelijk in verschillende soorten laarsjes, in de winter draag je nou eenmaal geen sandalen en open pumps zijn ook vaak wat koud. Wij zetten alle trends op een rij.

Schoenentrends voor de herfst 

Puntige neuzen
Puntige neuzen zijn het helemaal in de herfst van 2017. Denk aan cowboylaarsjes, dames enkellaarzen met een puntige neus en pointy pumps. Chique en net even een tikkeltje anders.

Minimalistische sneakers
Het zal je niet verbazen dat dames sneakers in het modebeeld blijven, zo ook deze herfst. Van de pastelkleurtjes en metallic details die we deze zomer in overvloed zagen, verruilen we deze aankomende herfst voor minimalistische modellen in effen kleuren

Worker boots
Profielzolen, workerboots en zelfs de gemoderniseerde snowboots zijn deze herfst on trend. Het mag allemaal wat lomper en stiekem vinden we dat maar al te fijn. Met een profielzool door de regen/sneeuw lopen is nou eenmaal een stuk veiliger dan op die torenhoge hakken.

De blokhak
Enkellaarzen met een korte blokhak horen deze herfst definitely in jouw kast. Kies voor een zwarte enkellaars die overal bij past, of durf uit te pakken met een exemplaar in een leuk kleurtje.

Kitten heel
Back on track deze herfst is de kitten heel: een pump met een laag hakje. Velen malen comfortabeler dan de 10cm high heels maar minstens zo classy.

Liefs NinaNina van Boxtel
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG