Sneaker trends herfst 2018

Door Suzanne Woesthuis | Trends | 31-10-18

Het is tijd voor een nieuw seizoen en dat betekent een garderobe update. Jurkjes, t-shirts en slippers kunnen worden ingeruild voor oversized truien en lange broeken. Bij een garderobe overgang horen natuurlijk niet alleen nieuwe kleding items, maar ook een aantal nieuwe schoenen. Daarom lichten we vandaag samen met OMODA de sneaker trends van de herfst 2018 uit. Lees je mee? 

Sneakers trends herfst 2018

Voor diegene die de shop nog niet kende, OMODA is de place to be als het aankomt op schoenen. Bij  OMODA vind je een grote collectie schoenen voor het hele gezin. Van laarsjes, tot instappers en sneakers. En jawel, voor de sneakers maken wij van Kleding.nl maar al te graag even een kleine stop bij de shop. Sneakers zijn immers veelzijdig, comfortabel en draagbaar met zowel de zon als regen. Wij zette de sneakers trends voor de herfst van 2018 voor je op een rijtje. 

Platform sneakers

Ze zijn je afgelopen seizoen vast niet ontgaan, de platform sneakers. Ook voor aankomend seizoen staan ze op het trend lijstje. Wat ons betreft niet zo gek. De sneaker zorgt voor net een beetje extra lengte en dat kunnen volgens mij alle vrouwen wel omarmen. Overigens is de platform sneaker door veel merken geïntroduceerd. Grote kans dus dat jouw favoriete merk ook is voorzien van een platform zool.   

Sporty spice

Het klinkt misschien niet heel aantrekkelijk voor diegene die niet van de sportschool houden, maar deze trend is ook voor jou. Je hoeft alleen maar van een sportieve touch te houden en de sporty sneakers zijn perfect voor jou en je garderobe. Onze editor Annemarie koos voor het grijze exemplaar van New Balance. Wat ons betreft te combineren met alles wat je maar in je kast kunt vinden! En die grijze kleur matcht uitstekend met de herfst. 

Sneaker trends herfst 2018

Chunky sneakers 

Je vindt ze leuk of je vindt ze niet leuk - de chunky sneakers. Waar het begon met de Balenciaga triple S sneakers heeft tegenwoordig elk merk zijn eigen. En dat is maar beter ook - anders waren we allemaal blut geweest;). Ook deze herfst blijven we ze zien. Natalia koos voor aankomend seizoen een chunky exemplaar van het merk PUMA. En hoewel ik zelf persoonlijk geen groot fan ben van deze sneaker trend, vind ik deze toch wel erg leuk! Vind hieronder een aantal andere exemplaren: 

Sneaker trends herfst 2018

Welke sneaker herfst trends ga jij dragen? 

Liefs SuzanneSuzanne Woesthuis
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG