Tips & Tricks: De leukste én foutste kersttruien

Door Suzanne Woesthuis | Trends | 30-11-18
Tips & Tricks: De leukste én foutste kersttruien

Ze zijn zo un-fashionable en fout, dat ze daardoor ook weer leuk zijn.. De kersttruien! Ook dit jaar zijn deze exemplaren er weer in volle glorie. En dan geen egaal gekleurde truien, maar met de leukste en gekste prints. De winkels liggen er bomvol mee en ook online zijn de gaafste varianten te scoren. En wat opvalt.. Elk jaar worden die sweaters weer fouter! Hieronder volgen een aantal tips en tricks..

De leukste én foutste exemplaren

Maak kennis met de mooiste truien voor kerst van dit moment. Waarschijnlijk zoek ook jij een passende variant voor de feestdagen, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Want ze zijn allemaal zo leuk.. Wees niet bang, wij slepen je er doorheen met wat tips én een leuke DIY!

Hoe fouter, hoe beter!

Eigenlijk kan een Christmas sweater niet fout genoeg zijn. Rood, blauw of groen gebreide truien met de opvallendste prints, het kan allemaal. En helemaal wanneer je met de hele familie aan het kerstdiner zit en iedereen heeft een foute kersttrui aan, geweldig toch!? Een rendiertrui of een trui met de allerslechtste teksten, het is weer één grote hipe tijdens de maand december. Dus maak het tijdens de feestdagen allemaal zo bont mogelijk, want hoe gekker/fouter, hoe leuker!

De DIY trui

Uiteraard kun je ook zelf een mooie trui voor kerst in elkaar flansen. Maar hoe? Heel simpel. Je kiest een basic trui uit (mag natuurlijk ook een opvallende kleur zijn) en je schaft wat kerstballen en verlichting aan. Zorg er wel voor dat deze verlichting aan gaat door middel van een batterij. Haak de kerstballen aan de trui en maak de verlichting vast en voilà, de selfmade kersttrui is af! Op deze manier kun je jouw kersttrui dus zo gek maken als je zelf wil. Super leuk toch!?

Ga je voor de gebreide kersttrui met rendier of ga jij voor de DIY met kerstballen en verlichting?

Kersttruien 2018

Er zijn een aantal shops die geweldige kersttruien in de collectie hebben. Onze favoriete kersttruien vind je bij H&M, C&A en HEMA. 

Kersttruien voor heren

Dames kersttruien

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG