Trend: de track pants

Door Nina van Boxtel | Trends | 07-02-17
Trend: de track pants

Steeds vaker zien we sportinvloeden terugkomen in de modewereld. Van sneakers naar kantoor, tot sporttops tijdens uitgaan, dit seizoen is de track pants on trend. In feite is de track pants gewoon een trainingsbroek, maar dan in a fashionable way gecombineerd. Kies voor een fancy flared model of hou het bij de old school Adidas track pants met strepen aan de zijkant. De perfecte mix van comfy & trendy!

How to wear?
De track pants is met stipt de meest comfortabele trend van 2017. Ik bedoel, in je joggingbroek de deur uit én ook nog eens voldoen aan de fashion eisen van dit seizoen? Dat wil iedereen toch. De kunst zit hem in het combineren van deze broek. Een trainingsbroek oogt nou eenmaal alsof je niet zo héél veel aan je uiterlijk hebt gedaan, behalve dan als je hem combineert met bijvoorbeeld een classy witte blouse en high heels. Die combi geeft de track pants opeens een hele andere lading mee. We love it!

The track pants in a fashion way
Het lijkt bijna te gek voor woorden dat de track pants één van de musthave fashion items is van dit seizoen. Toch is het zo en wees er maar blij mee, want comfortabeler dan dit gaat het echt niet worden!

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG