Trend van de maand: September 2017

Door Demi van der Spek | Trends | 07-09-17
Trend of the month: September 2017

Bij Kleding.nl, willen wij jullie altijd zo snel mogelijk inlichten over de nieuwste trends en advies geven over hoe je deze trend kunt dragen. 

Op de catwalk hebben we al vele herfst-winter modetrends van 2017 gespot, de ene nog mooier dan de ander. Je zou bijna blij worden van het herfst weer (Als je de grijze lucht en de koud weg laat). Deze maand gaan we het hebben over de damesjassen trend: de Borg jacket.

Zoom in op de borg jacket 

Warm, comfortabel, en erg mooi, deze jas is de ster van herfst 2017. Gespot in de Gucci en Maison Margiela modeshows en dus overal te zien dit seizoen.

De borg jacket is in vele soorten verkrijgbaar. Kort, in leer of jeans, of lang, in een parka-versie. Elegant en tijdloos adviseer ik jou om te investeren in een mooie kwaliteits jacket, waarvan je jarenlang kunt genieten. Deze jas zal niet alleen perfect zijn om je warm te houden tijdens de koude dagen maar hij geeft je ook een vintage look.

Hoe draag je deze trend 

De beste manier om deze borg jacket trend te dragen, is volgens mijn mening het combineren van kleuren en materialen. 1) Vergeet het idee van toon op toon. 2) Combineer het met andere stoffen. Als je bijvoorbeeld voor een leren damesjack kiest, combineer 'm dan met een jeans. 3) Een dames jas met een boy-ish look. Daarom werkt het ook goed om deze jas te stylen met andere vrouwelijke details. Bijvoorbeeld, een minirok en een t-shirt, een kleurrijke handtas, sieraden of een paar laarzen.

         

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG