Trends 2017: Oversized kleding

Door Demi van der Spek | Trends | 13-09-17
Oversized it is

Kleding nog groter dan jijzelf.

Love it! Oversized kleding is altijd een must tijdens de koude herfstdagen. Op de catwalk zagen wij al eerder truien, jassen, shirts en blousen oversized. Simpel of juist, een beetje extra in een uitdagende kleur of stof, dit seizoen kan het allemaal. Deze trend is voor zowel man en vrouw. 

Niet jou ding? Na het zien van deze artikelen misschien wel! Sweaters, knitwear en jassen van verschillende merken. Scroll verder en ontdek de trend. 

Oversized it is

XL sweaters met slogan

Comfy en XL, absoluut een top combo. Één van de beste dingen die ooit ontworpen zijn, de extra grote sweaters. Ze zijn stoer en maken het uitkiezen van je outfit een stuk gemakkelijker. Combineer ze met een pantalon en een paar sneakers voor een complete outfit.  

Gerelateerde producten

Xl knitwear

Het niet meer koud hebben. Deze XL knitwear artikelen zullen jou zeker warm houden en zien er ook erg fashionable uit! Draag deze XL vesten overdag en/of in de avond over jouw little black dress of jumpsuit.

XL Jassen 

Persoonlijk ga ik elk jaar opzoek naar een nieuwe jas. Dit seizoen is dus ook de XL jas een ding. Het gevoel hebben of je een deken om je heen hebt, dit is de dan ultimate jas. Groot of klein deze trend past bij jou.  Voel je thuis in een groot stuk stof, gevoerd of niet. Check de items hieronder. 

Gerelateerde producten

Xl kleding voor mannen

Tegenwoordig zijn er ook veel meer mannen die trends volgen. Voor deze mannen een selectie aan oversizede kleding.

     

Liefs DemiDemi van der Spek
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG