Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

Door Demi van der Spek | Trends | Ads Disclosure | 07-01-19
Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

HOT OR NOT?

Of we het nou over mannen of vrouwen hebben. Iedereen volgt wel eens een trend. Natuurlijk zijn er ook mensen die alle trends volgen maar helaas waren sommige dit jaar onbetaalbaar en niet voor iedereen aantrekkelijk. Een paar dames sneakers maar dan net even anders, een dames zonnebril die net je ogen niet bedekte en het zonlicht dus ook gewoon doorliet en niet te vergeten onze kleding kleurde neon. Bij Kleding.nl selecteerden wij een aantal trends van afgelopen jaar. Hot of not? Dat is aan jou! 

Benieuwd? Lees snel verder!

Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

Animal prints and branded 

Ik zie prints on prints en nog meer prints. Vele merken maakten verschillende looks met hun logo groot bedrukt op de kleding. Anderen kwamen met items die zo uit de jungle vandaan kwamen. Raawr. Heb jij afgelopen jaar een printje aangedurfd? Of vond jij dit ook iets teveel van het goede? Persoonlijk ben ik fan van deze looks maar komt het niet in mijn garderobe voor... Mee eens? 

Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

Bohemian bags

Of je nou naar Bali bent geweest of niet. Deze tasjes waren wel degelijk een ding. Instagram en Pinterest hadden er een nieuwe sweetheart bij. De rieten handtas. Gelukkig shop je deze showstopper nu ook in de sale bij verschillende webshops. Vind je deze trend nou eenmaal niet leuk. Dan laat jij deze trend achter in 2018.

Helemaal je ding? Check it out. 

Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

Neon

Ben ik de enige of doet jullie dit ook denken aan iets van vroeger. Kinderdisco? Old fashion of gewoon mega cool vintage? Bij deze trend is het letterlijk, love it or hate it. Een beetje kleur kan nooit kwaad maar dit doet menig mens pijn aan de ogen. Durf vooral lekker op te vallen met deze trend! Geniet jij wel van een beetje neon in jouw leven? Shop de items snel hieronder! 

Zeg maar dag tegen deze trends van 2018

Is dat een handtas en wielrenbroekjes?

Er zijn een aantal dingen waar een groot vraagteken achter staat. Als voorbeeld de volgende trends. Tassen in de vorm van een driehoek, rond en wat is dat andere? Verder zagen wij ook de wielrenbroekjes voorbij komen. Met croptop, sweater of gewoon met bikini top erboven. Ieder zijn smaak. Toch benieuwd wat jullie hiervan vinden? Comfy outfitje voor thuis en een daredevil om mee op stap te gaan of zeg je 100% nee tegen deze trends? 

Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG