WK voetbal 2022: 3 manieren om oranje te dragen

Door Olav Traas | Ads Disclosure | 26/10/2022 11:02
WK voetbal 2022: 3 manieren om oranje te dragen
Man een in oranje t-shirt die juicht

Dit zijn de beste manieren om stijlvol oranje te dragen tijdens het WK voetbal 2022.

Het WK voetbal 2022 in Qatar staat komende maand voor de deur, en het is weer tijd om ons Nederlands elftal goed aan te moedigen op weg naar een mogelijke wereldtitel. Dat betekend maar een ding: oranje kleding! Maar hoe kan jij het beste jouw oranje outfit stijlen? Wij hebben 3 manieren om stijlvol en warm het winterse WK voetbal door te komen.

1. De kleurencombinaties voor oranje

 

Van top tot teen gekleed zijn in oranje is natuurlijk een optie. Als je dit stijlvol wilt doen, is het beter voor verschillende lichte tinten in oranje. Maar als je nou toch op wilt vallen met knal oranje kleding, is dit het beste te combineren met khaki kleuren. Een andere hele goede kleur om oranje mee te combineren is marineblauw. Dat is goed nieuws voor jouw blauwe jeans, want die passen daar perfect bij!

WK voetbal 2022: 3 manieren om oranje te dragen
Vrouw die een oranje blazer draagt, gecombineerd met een khaki broek. (Foto: @emilisindlev via Instagram)

2. Warme kleding voor een winters WK

Waar we normaal gewend zijn om met onze oranje t-shirts in de zomer op het terras te juichen voor onze oranje leeuwen, wordt het wereldkampioenschap voetbal in Qatar voor het eerst in de winter gespeeld. Als jij net als de meeste Nederlanders niet naar Qatar reist, is het dus handig om je goed in te pakken tijdens de wedstrijden. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan oranje truien of oranje jassen, als je toch vanaf het terras voetbal wilt kijken.

3. Oranje op kantoor

Naast een winterperiode, krijgen we met het WK in Qatar ook te maken met tijdsverschillen. Helaas betekent ook dat sommige wedstrijden tijdens werktijden vallen, en vele Nederlanders vanaf kantoor ons land moeten aanmoedigen. Geen zorgen, je kan nog steeds professioneel gekleed naar werk in oranje. Naast een groot aanbod aan oranje jurken, zijn er ook genoeg opties om een oranje blazer of oranje blouse te combineren met zwart, wit of beige. Zo blijf je tegelijkertijd professioneel en een echte oranje supporter!

 

WK voetbal 2022: 3 manieren om oranje te dragen
Vrouw in een oranje blazer gecombineerd met een zwarte broek en een zwartwitte blouse. (Foto: Ashley Chloe®)
Liefs OlavOlav Traas
Interessant?

Deel deze blog met je vrienden!

REAGEREN OP DEZE BLOG